Uspješno održan kamp za trenere u Brodsko Posavskoj Županiji

Drugi u nizu kampova za trenere održan je u Brodsko Posavskoj Županiji,točnije na terenima NK Garduna iz Garčina.

Četverosatni kamp za trenere sastojao se od 3 bloka,2 teorijska i jedan praktični u kojem su kao prezentacijska grupa sudjelovali igrači kadetskog uzrasta NK Marsonie iz Slavonskog Broda.

Preko 30 kolega trenera je imalo priliku čuti više o izgradnji kulture i identiteta momčadi o čemu je ispred UHNT-a govorio Marijo Jović, te o igri u zadnjoj trećini,osnovnim principima progresivne igre i suradnji dva ili više igrača u završnici napada o čemu je svoja iskustva podijelio Milan Djuričić kroz teorijski i praktični dio na terenu.

Milan Djuričić dijeli svoja iskustva iz Sturm Graza,NK Osijeka…
Uvod u praktični dio

U pauzama između predavanja kolege su imale priliku kao i uvijek osviježiti se i porazgovarati o brojnim temama kojih kao i obićno nije nedostajalo.

Pauza između predavanja je odličan trenutak za razmjenu mišljenja i anegdota.

Prije svega moramo se zahvaliti Koordinatoru kampa gosp.Kristijanu Šimiću koji je osigurao sve preduvjete i logistiku za održavanje kampa te NK Gardunu na ustupanju objekta za teorijski i praktični dio,kao i NK Marsoniji na ustupanju kadetske momčadi za demonstracijski trening.

Slavonski Brod je pokazao da ima veliki broj trenera koji su spremni uložiti u svoj osobni razvoj i podijeliti svoja iskustva sa drugim kolegama,što je svakako najbolji način umrežavanja.

Naš drugi kamp za trenere pokazao se kao pun pogodak te smo uvjereni da nas čeka još puno kampova kao što je ovaj.

Veselimo se skorom povratku u Slavonski Brod te svim nadolazećim kampovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)