Promjena trenera-SuperSport/HNL

Nakon završetka još jedne sezone u elitnom razredu hrvatskog nogometa vrijeme je za ocjenjivanje izvedbi i ostvarenih rezultata,samim tim prvi na listi za ocjenu su treneri.

Tako već u samom početku imamo tri promjene,Davor Mladina je bez posla nakon vraćanja Rudeša u elitno društvo od deset klubova,a njegovu poziciju je preuzeo Robert Prosinečki koji se nakon kratke epizode u Ljubljanskoj Olimpiji ipak vratio u Hrvatsku gdje će krenuti u svoj prvi samostalni angažman u Supersport HNL.

Zoran Zekić je kao i što je prethodno najavio nakon dvije sezone napustio Koprivnicu te je trenutno slobodan na tržištu a njegovo mjesto će zauzeti Ricardo Moniz,ovaj 58-godišnji nizozemac je svoj CV gradio kroz mnoge europske klubove a posljednji mu je angažman bio u susjednoj mađarskoj,točnije u Zalaegerszegu.

Istra 1961 nije uspjela zadržati Gonzala Garciu,trenera koji je kao hit prvenstva pomaknuo Istru sa predzadnje pozicije te se borio do samog kraja za ulazak u europu.Iako je po riječima sportskog direktora Bjelanovića Istra uložila sve napore i ponudila bolji ugovor za urugvajca,on se ipak odlučio za odlazak.Istra radi na dovođenju novog trenera ali ne nužno “kopije” Gonzala Garcie po pitanju filozofije rada itd.

Zahvaljujemo se svim trenerima koji su bili dio natjecanja u Supersport HNL u 2022/23 te im želimo puno uspjeha u karijeri,a trenerima koji će krenuti u novu sezonu sa svojim novim klubovima želimo da tamo i ostanu do kraja svojih ugovora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)