NK Međimurje,20 utakmica -6 trenera

Nogometaše Međimurja će od ispadanja u četvrti rang hrvatskog nogometa pokušati spasiti Vjeran Simunić.

Ujedno je već šesti trener Međimurja u ovoj sezoni, nakon Ivice Solomuna, Zorana Ivančića, Damira Vugrinca, Igora Budiše i Gordana Golika.

Morali bi duboko posegnuti u sportske dokumentacije da bi utvrdili dali ima netko tko je promijeni više trenera u periodu od 20 utakmica od NK Međimurja.


Nogometaši Međimurja trenutno prolaze jako teško razdoblje. Nekadašnji prvoligaš, a donedavno vrlo stabilan drugoligaš, trenutno je na pragu ispadanja u četvrti rang hrvatskog nogometa.

Nakon 20 kola natjecanja u 2. nogometnoj ligi (treći rang hrvatskog nogometa), Međimurje se nalazi na posljednjem mjestu sa samo devet osvojenih bodova. Tako je došla odluka za promjenom trenera, a slamku spasa potražili su u prekaljenoj trenerskoj iskusnjari.

Ikona onog ikonskog HNL razdoblja
U pitanju je Vjeran Simunić, HNL ikona iz onog “ikonskog” HNL vremena, kad je najviše takvih živopisnih likova egzistiralo u našem elitnom nogometu.

Simunić bi svakako mogao biti među hrvatskih rekorderima po broju klubova koja je vodio, a u Međimurje se vraća nakon što je tamo već bio 2010. godine.

Najčuvenije razdoblje njegove karijere vežemo ipak za Hrvatski Dragovoljac Stjepana Spajića, u koji je došao 2002. godine. Nakon Sigeta bio je još u Kamen Ingradu, Zadru i Cibaliji te velikom broju klubova u nižim ligama te u Bosni i Hercegovini, kao i na Brunejima, gdje je bio izbornik reprezentacije. U Aziji je još radio u Vijetnamu i Maleziji.

U karijeri mu bilježimo preko 40 preuzimanja poslova u raznim klubovima.

Nažalost svjedočimo vrlo lošem upravljačkom primjeru NK Međimurja koje gubi svoj dugo stvarani identitet.Bit će zanimljivo pratiti situaciju u nastavku prvenstva,a gospodinu Simuniću želimo puno sreće i da se zadrži bar 5 utakmica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)