Mladi istarski treneri na UEFA A edukaciji pri Nogometnoj akademiji HNS-a!

Kolega trener i novinar Istrasporta Elvis Uravić donio je pozitivne vijesti iz Istarske županije kad govorimo o edukaciji trenera.

“Bilo je slabih situacija s trenerima u Istri, međutim, nismo sigurni jesmo li ikad bili ovoliko deprimirani podacima iz COMET sustava. Trenera je sve manje, papirnatih „muljanja“ sve više, pa nas stoga veseli jedna fotografija koja stiže iz Zagreba.

Naime, na njoj su redom Tihan Arapović, Ivan Brečević, Zoran Čizmić, Vjekoslav Dorčić i Petar Benčić. Oni se trenutno nalaze na UEFA A edukaciji pri Nogometnoj akademiji HNS-a, a inače radi se o super kvalitetnim i karakternim ljudima koji već rade s mladim nogometašima u Istri.

Podsjetimo, Arapović je u omladinskom pogonu Istre 1961, Brečević trener bujskih juniora, Čizmić mlađih pionira Jadrana, Dorčić je trener seniora Funtane, a Benčić seniora Kaštelira Labinci. Što više ovakvih fotografija i ovakvih trenera treba nam po cijeloj Istri – nadajmo se boljim vremenima!”

Poveznica za članak na Istrasportu:https://www.istrasport.eu/slika-koja-budi-nadu-ovo-su-mladi-istarski-treneri-na-uefa-a-edukaciji-pri-nogometnoj-akademiji-hns-a/?fbclid=IwAR1UqfoGRZsgi7HuFlXsT_aHoR3Xx8SI8uYCto8g_rp6x0wO0X35HPTQw9U

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)