Kamp za trenere-Teorijski i praktični seminar

Prvi kamp za trenere u organizaciji UHNT-a održati će se 24.04.2023 u prostorijama NK FEŠKA iz Feričanaca.

Ovaj kamp osim umrežavanja trenera ,također ima za svrhu unapređenje znanja i vještina svih trenera,sa naglaskom na razvoj mladih igrača. Kamp je prilika da se treneri upoznaju s najnovijim trendovima i metodama treninga, te da razmijene iskustva i ideje s kolegama iz struke.

Kroz predavanja, radionice i praktične primjere, treneri će se upoznati s različitim aspektima nogometne igre, kao što su taktike, tehnika, fizička priprema i psihološki aspekti igre. Također će se dotaknuti tema vezanih za upravljanje momčadi, razvoj igrača te različite načine komunikacije s igračima.

Cilj ovog kampa je unaprijediti kvalitetu rada trenera te im pružiti priliku da se u svom bližem okruženju dodatno educiraju i razviju svoje vještine, što će se u konačnici pozitivno odraziti na sam razvoj igrača.

Trener Gost na ovom kampu je Marijan Tukerić,koordinator za sve U-14 kategorije Njemačkog FC NURNBERGA te nositelj UEFA A licence.

Program kampa

Kamp je besplatan za sve trenere,te svi koji žele prisustvovati kampu trebaju se prijaviti na info@uhnt.hr ili kontaktiranjem na broj predstavnika UHNT-a (Dinko Puljić +385 95 379 0075).

Za sve polaznike kampa je osiguran snack i osvježenje.

Radujemo se zajedničkom druženju i razmjeni znanja i iskustava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)