Kamp za trenere -Osječko Baranjska Županija

Prvi kamp za trenere održali smo u suradnji sa NK FEŠK-om iz Feričanaca te Općinom Ferićanci.

Program kampa podijeljen u 3 dijela sadržavao je teorijski te interaktivni dio,na našu žalost vremenske neprilike nisu nam dozvolile održavanje i planiranog praktičnog dijela.

O prvoj temi kampa “Kako planirati i izgraditi osobni razvojni put?” govorio je kao predstavnik UHNT-a Mario Jović te su treneri imali prilike dobiti smjernice za osobni razvoj od pohađanja formalne edukacije,praktičnog rada na terenu,pronalaska mentora,formiranje stručnog stožera,umrežavanja i ostalih smjernica koje čine razvojni put jednog trenera.

Mario Jović-Razvojni put nogometnog trenera

Drugi dio kampa u terorijskom i interaktivnom dijelu imali smo priliku slušati Marijana Tukerića koji trenutno radi u Njemačkom FC Nurbergu kao koordinator u mlađim uzrastima te od nove sezone i u prvom timu kao član stručnog stožera.Marijan je govorio o razvojnim programima u mlađim uzrastima sa naglaskom na koncept rada “Funino”.

Marijan Tukerić o konceptu rada “Funino”

Naposlijetku je održan Interaktivni dio i razgovor o predavanjima, te razmjena iskustava svih trenera.
Između dva predavanja svi prisutni su se uz osvježenje i snack podružili i proširili svoja prijateljstva i poznanstva.

Pauza između predavanja uz nogometne teme.


Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali na ovaj događaj, Općini Feričanci na ustupljenom prostoru te našem koordinatoru kampa Dinku Puljiću koji je odradio odlićan posao kod organizacije,promocije i logistike u suradnji sa svojim kolegama iz NK FEŠK-a.

Kampovi kao što je ovaj ,gdje smo imali priliku upoznati stručne i ambiciozne trenere koji sa puno truda i odricanja rade u manjim sredinama daju nam još više entuzijazma za nove aktivnosti te se radujemo novim kampovima za trenere.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele organizirati kamp u svom okruženju da nam se jave na naš e-mail:info@uhnt.hr kako bi zajedno gradili bolje uvjete za sve trenere!

Sami idemo brže,ali zajedno možemo dalje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)