Dalić nakon pobjede nad Turskom

70 minuta dominacije
“Čestitam našoj reprezentaciji na pobjedi protiv velikog suparnika u sjajnom ambijentu, jer nije lako doći ovdje i pobijediti. Turska je stvorila dobre šanse na početku, imali smo malo sreće i sjajnog vratara u prvih 20 minuta, a nakon toga smo u potpunosti dominirali. Pokazali smo svoju pravu kvalitetu i snagu. Hvala Turcima na gostoprimstvu i korektnom navijanju, posebno na pljesku Luki Modriću – time su pokazali poštovanje i razumijevanje njegove veličine”

Pogreške
“Presudila je naša kvaliteta, naši kvalitetni pojedinci koji su djelovali kao tim. Kada bismo pogriješili, a griješili smo nepotrebno, spašavao nas je vratar. U nastavku smo bili stabilniji i bez tih pogrešaka bilo je manje šansi za Tursku. Igrali su koliko smo im dopustili”

Kvalitetna Turska
“Turska nam je najveći konkurent, najbolja reprezentacija u skupini pored nas, no rasplet je još daleko. Branili su se pametnim blokom i stvarali nam probleme u kontri i polukontri, a posao nam je olakšao izlazak Calhanoglua. Under je bio jako opasan, a u drugom dijelu smo imali dosta problema s Kadiogluom. Bili su nam teži suparnik od Walesa, a nema straha za njih nakon ovakve predstave, imaju kvalitetu, organizaciju i dobre igrače”

Slijedi Liga nacija
“Današnja pobjeda puno nam znači uoči nadolazećeg Final Foura Lige nacija. U lipnju igramo u gostima kod Nizozemske, no Hrvatska pokazuje sposobnost i kvalitetu da se može nositi s najboljim europskim reprezentacijama. Imamo šanse nešto napraviti. Kada smo već stigli do polufinala, pokušat ćemo sve da uđemo i u finale”

Izvor :HNS

Originalni članak možete pronaći na : https://hns-cff.hr/news/25324/dalic-pokazali-smo-svoju-pravu-kvalitetu-i-snagu/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)